• Home
 • Locations
 • The Olt River Valley

The Olt River Valley

Valea Oltului este abordabila in doua variante diferite. Se poate incerca o varianta extrema sau o plimbare cu un nivel mai mic de adrenalina.

 1. Punct de intalnire: localitatea Boita, locul in care Oltul se intalneste cu drupul european ce leaga Sibiul de sudul tarii.
 2. Se lasa caiacele la apa. Raul curge vijelios, iar noi suntem foarte atenti la indrumarile instructorilor.
 3. Prima parte a traseului incepe. Se merge destul de lin, neprevestind agitatia de mai jos.
 4. Mergem din ce in ce mai repede si repezisurile se succed unul dupa celalalt.
 5. Vin si zonele mai complicate, iar concentrarea este maxima. Daca gresim suntem imediat aruncati din caiac. Nu este nici o problema pentru ca vestele isi indeplinesc imediat rolul lor.
 6. Dupa o ora de vaslit, facem o binemeritata pauza. Ne oprim la un turn de caramida. Aici a fost granita cu imperiul Austro-Ungar. Luam o mica gustare si ne urcam din nou in caiac.
 7. Urmeaza cel mai greu pasaj, podul de cale ferata de la Raul Vadului. Cativa nu reusesc sa se mentina dar experienta intrece orice asteptari.
 8. Ne oprim la Caineni istoviti. Aici ne intampina civilizatia mult mai mult decat era cazul. Ne propunem ca in viitor sa ecologizam zona.
 9. Masa o luam la 30 de minte, intr-o locatie deosebita, Pensiune Fratii Jderi. Aici ne putem caza peste noapte, locatia ne ofera toate facilitatile, sala de conferinta , posibilitati de activitati outdoor, etc.
 10. Retur Bucuresti
o1
o10
o11
o12
o13
o14
o15
o2
o3
o4
o5
o6
o7
o8
o9
FaLang translation system by Faboba